Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Paneli Yapıldı

Fakültemiz 2018-2022 yılları stratejik hedefleri gereği Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimini geliştirmek adına 08 Ocak 2019 Salı günü Türkan Saylan Konferans Salonunda “Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi” paneli düzenledi.

Panele, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Serdar ÖZBARLAS, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan ÖZTÜRK ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ufuk Özgü METE moderatör olarak katıldı.

Panel, Fakültemiz Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üy. Hüseyin Selvi'nin “Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitiminde Küçük Grup Çalışmaları” adlı sunumu ile başladı. Panele Üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. Önder SÜNBÜL, Dr. Öğr. Üy. Seçil ÖMÜR SÜNBÜL ve Dr. Öğr. Üy. Erman UZUN “Süreç (Formatif) Değerlendirme” adlı sunumu ile devam edildi. Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Paneli Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Gülşah Seydaoğlu'nun “Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitiminde Yatay ve Dikey Entegrasyon Uygulaması” adlı sunumu ile sona erdi.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

• 2019-01-10 13:16:09