Üç Sınav Hakkı

Sevgili öğrenciler;

Üniversitemizden hazırlık sınıfında iki yıl başarısız olup  ilişkisi kesilen ve ilişkileri kesildikten sonra üç yıl içinde kullanacakları üç sınav sonucunda İngilizce yeterlilik koşulunu sağlayan ve öğretim dili Türkçe programda eğitime başlamış öğrenciler talep etmeleri durumunda kayıt oldukları programdan ilişkilerini keserek tekrar yabancı dil şartını sağladıkları programa kayıtları yapılarak eğitime devam edebileceklerdir.

İlişikleri kesilen ve öğretim dili Türkçe programlara yerleşen öğrencilerimiz için üç yıl içinde kullanacakları ikinci sınav 14 Eylül 2018  tarihinde üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin kayıtlı oldukları Yükseköğretim Kurumundan alacakları yeni tarihli öğrenci belgesi ile Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokuluna başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

• 2018-09-12 09:42:29

Güncel Öğrenci