Üniversitemize Kayıt İşlemleri Sürüyor

2018 YKS ile Üniversitemize yerleşen adaylar 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/ adresine E-Devlet şifresiyle girerek ‘e-Hizmetler’ sekmesinden kayıtlarını yapmaya başladı.

Elektronik kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin Üniversitemize kayıtlarla ilgi olarak gelmeleri veya herhangi bir belge getirmeleri gerekmiyor.

Ancak, herhangi bir nedenden dolayı e-devlet üzerinden kayıt işlemlerini yapamayan öğrenciler ile Tıp Fakültesine, Eczacılık Fakültesine, Diş Hekimliği Fakültesine, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Programına, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Programlarına, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programına, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Otopsi Yardımcılığı Programına yerleşen adayların kayıt için Şahsen Kayıt başvurusunda bulunmaları gerekiyor.

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’nda oluşturulan kayıt masalarında ilgili bölüm öğretim elemanları danışmanlığında yürütülen işlemler sorunsuz devam ediyor.

Kayıtlar sırasında dışarıda bekleyen aileleri sıcaktan korumak içinse çadır kuruldu. Ayrıca öğrencilerimiz ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kayıt için gelen öğrencilerimizin bilgilendirilmesi için Üniversitemiz ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği kapsamında stant açıldı. Görevli polis memurları öğrencilere kent ve üniversite yaşamı ile ilgili bilgi aktardı.

Stantta öğrencilerin sorularını da yanıtlayan görevliler, art niyetli kişi ve gruplara ilişkin öğrencileri bilgilendirdi.

Kayıtlara ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

• 2018-09-03 15:25:01