Denizcilik Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci

Denizcilik Meslek Yüksekokulu, 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezunlarını iş yaşamlarına uğurladı.

14 Mayıs Pazartesi günü yapılan törene; Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Saruhan Özerk İlbeyi, öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Tece Kampüsü’nde yapılan törenin açılış konuşması yapan Öğr. Gör. Saruhan Özerk İlbeyi, “Artık kıymetli mezunlarımızsınız. Bugün sizler için yepyeni bir gün, diplomaları hak ettiniz. Bu size çok büyük sorumluluğu da beraberinde getirecek. Dünya ve Türkiye gelişiyor, bu gelişmeleri çok yakından takip edip hep yeni kalmanız lazım. Mesleğiniz dinamik bir meslek, hep araştırın ve öğrenin. Mesleğinizde ahlaklı, dürüst olun” dedi. Öğr. Gör. İlbeyi, aileleri ve mezunlarını ayrı ayrı tebrik etti ve öğretim elemanlarını da mezunların eğitimine yaptıkları katkılardan dolayı kutladı.

Tören, okulda dereceye giren öğrencilerin konuşma yapmasıyla devam etti. Konuşmaların ardından temsili diplomalarını alan öğrenciler, denizcilik şapkalarını havaya fırlattılar. Üniforma ile denize girme geleneğini de yapmalarının ardından tören sona erdi.

-Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-05-23 08:16:48