Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

Üniversitemiz Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu 11 Mayıs Cuma günü mezunlarını yüksekokul amfisinde düzenlenen törenle uğurladı. Törene Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli ilçe kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları ve akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve öğrencilerin yakınları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yüksekokul Öğrenci Temsilcisi Furkan Tolu, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Erdemli Kaymakamı Avni Kula tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından mezuniyet aşamasındaki öğrencilerinden Ali Uğur Keleş öncülüğünde Levent Kara ve Engin Demir ile oluşturulan “May Be” isimli müzik grubu tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Yüksek onur ve onur belgeleri ile temsili diplomaların verilmesinden sonra müzik eşliğinde kepler havaya atıldı. Mezun öğrenciler ve ailelerine Erdemli Belediyesi'nin katkılarıyla verilen akşam yemeğinin ardından tören sona erdi.

-Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-05-23 08:16:25