Rusya Eğitim ve Bilim Başkanlığı Baş Yardımcısı Prof. Dr. Çamsarı’yı Ziyaret Etti

Rusya Eğitim ve Bilim Başkanlığı Baş Yardımcısı Doç. Dr. Valentina Victorovna Pereverzeva ile Moskova Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vagif D. Bayramov Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı makamında ziyaret etti.

11 Mayıs Cuma günü gerçekleşen ziyarette konuklar, Mersin Üniversitesi’nin eğitim öğretim sistemi hakkında bilgi alarak ortak projeler ve değişim programları için fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Çamsarı ise Rusya Eğitim ve Bilim Başkanlığı Baş Yardımcısı Doç. Dr. Valentina Victorovna Pereverzeva ile Moskova Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vagif D. Bayramov’a teşekkür etti.

Ziyaret, Çiftlikköy Kampüsü ve Mersin Üniversitesi Hastanesi'nin gezilmesi ile sona erdi.

- Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2018-05-23 08:14:50