Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Liderlik Konferansı

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezinin işbirliği ile bu yıl ilk kez düzenlenen “Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Liderlik” konferansı 28 Mart, 6 Nisan ve 25 Nisan 2018 tarihlerinde olmak üzere üç oturumda gerçekleştirildi.

Konferans kapsamında tümü Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Y.O. mezunu üst düzey yöneticiler olan; MaxxRoyal Otelleri Genel Koordinatörü Burak TÜRKERİ, Hyatt Otelleri Güney Doğu Avrupa Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü Pelin KUZUCU, Dedeman Otelleri CEO’su Emrullah AKÇAKAYA, Richmond Otelleri CEO’su Ümit Yaşar ATALAY, Calista Luxury Belek Hotel Genel Müdürü Ali KIZILDAĞ ve Divan Türkiye Güney ve Doğu Otelleri Bölge Müdürü Özkan ÖZEK Fakültemiz öğrencileri ile bir araya geldi.

Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Liderlik Konferans serisinde, yukarıda isimleri sayılan turizm sektörünün önde gelen isimleri, Fakültemiz öğrencilerine liderlik, yöneticilik, girişimcilik, teknoloji ve inovasyon konularında sunumlar yaparak tecrübelerini paylaştılar. Oturumların sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal BİRDİR konuşmacılara plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

• 2018-05-10 14:35:08