Turizm Fakültesi’nin Genç Girişimcileri Sertifikalarını Aldı

Mersin Üniversitesi ve KOSGEB arasında yapılan işbirliği ile Turizm Fakültesi’nde bu yıl ilk defa verilen Girişimcilik dersine katılan öğrencilere sertifikaları verildi. Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde düzenlenen merasime Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal BİRDİR, Girişimcilik Dersi Sorumlusu Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdinç KARADENİZ ve Arş. Gör. Mehmet BEYAZGÜL katıldı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal BİRDİR,  konuşmasında “Mersin Turizm’den mezun olup Türkiye’de ve dünyanın birçok yerinde yöneticilik yapan mezunlarımız gibi sizlerin de turizm sektöründe çok başarılı olacağına inanıyorum” dedi. Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdinç KARADENİZ ise öğrencilere, aldıkları sertifikalar ile KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı’na başvurarak alacakları hibe veya krediler ile kendi işyerlerini açabilmede büyük avantaj elde edeceklerini vurgulayarak başarılar diledi.

• 2018-04-27 15:10:43