Bakan Özlü ve Bakan Nami’den Rektörümüze Ziyaret

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında üniversitemiz tarafından yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

8 Mart Perşembe günü, rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete; Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek ve Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik katıldı. Ziyarete ayrıca rektör yardımcıları Prof. Dr. Ali Kaya ve Prof. Dr. Erol Yaşar ile rektör danışmanları Prof. Dr. Durmuş Ali Arslan ve Prof. Dr. Gülfem Ergün eşlik etti.

Mersin TEKNOPARK ofislerinin gezilmesiyle devam eden ziyarette Bakan Özlü, Türkiye'nin bilim merkezi, teknoloji üssü ve ileri sanayi ülkesi olması için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek Mersin’e ikinci bir TEKNOPARK kurulması üzerine istişarelerde bulundu. Üniversitemizin gelişimine her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirten Bakan Özlü, Rektör Prof. Dr. Çamsarı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bakan Özlü ile Bakan Nami’ye birer hediye takdim etti.

• 2018-03-08 14:51:16