Mühendislik Fakültesi’ne En İyi Bildiri Ödülleri

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri, Uluslararası İleri Araştırmalar ve Mühendislik Kongresi’nden ödüllerle döndü.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan kongrede, İlim Kurulu değerlendirme sonuçlarına göre üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri Biyomühendislik alanında ve Kimya Mühendisliği alanında ‘En İyi Bildiri Ödülü’ almaya hak kazandı.

16-18 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen kongrede Prof. Dr. Ayla Özer ve Arş. Gör. Memduha Ergüt “The Synthesis of Iron-Alginate Gel Beads as a Fenton-like Catalyst for the Decolourisation of Procion Red MX-5B” isimli bildiri ile Kimya Mühendisliği alanında ‘En İyi Bildiri Ödülü’nün sahibi oldu.

Doç. Dr. Nimet Karagülle, Arş. Gör. Didem Demir Karakuş, doktora öğrencisi Seda Ceylan ve yüksek lisans öğrencisi Gülşah Gül; “Antibacterial Activity of Silver Nanoparticles Synthesized from Aloe Barbadensis Leaf Extract” isimli bildiri ile Biyomühendislik alanında ‘En İyi Bildiri Ödülü’nü aldı.

• 2017-12-04 15:32:38