Kuyumculuk Sektöründe Stüdyo Tasarımcılığı

Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu tarafından “Kuyumculuk Sektöründe Stüdyo Tasarımcılığı” konulu söyleşi  düzenlendi. 2007 yılında üniversitemizden mezun olan Takı Tasarımcısı Derya Alantor Aslan’ın konuşmacı olduğu söyleşi, 1 Aralık Cuma günü gerçekleşti.

Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe; Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Prof. Zeki Umay ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Takı Tasarımcısı Aslan, deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak 10 yıldır içinde bulunduğu sektörün gelişimi hakkında bilgi verdi. Konuşmasında öğrencilere seslenen Aslan, “Üniversiteden bu yana sürekli çizerdim, çalışırdım. Siz de bu işi yapmak istiyorsanız sürekli çalışın. Bol bol fuar gezin” diyerek tavsiyelerde bulundu.

Yaptığı çalışmalardan örnekler sunan Aslan, söyleşi sonrası öğrencilerle bir atölye gerçekleştirdi.

• 2017-12-01 14:16:25