Turizm Fakültemiz Birinci Oldu

Turizm Fakültesi öğrencilerimiz, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Alanya Altın Kepçe Yarışması’ndan bol ödülle döndü.

27-29 Ekim 2017 tarihleri arasında, Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yarışmada, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz, büyük başarı elde etti.

Pratik Gençler Üniversite Balık Yemeği Kategorisi’nde Oğuz Gürkan Pala, Kuzu Yemeği Kategorisi’nde Sinem Tamkan, Makarna-Erişte-Mantı Kategorisi’nde Nilay Gamze Polat, Restoran Tatlı Tabağı Kategorisi’nde Aslı Ceren Mandak birinci oldu. Pratik Gençler Üniversite Ekip Kategorisi’nde ise Çiğdem Fişne, Cennet Yıldırım ve Şeref Gezer ikincilik elde etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, ödül alan öğrencilerle Senato Odası’nda bir araya geldi. 2 Kasım Perşembe günü gerçekleşen ziyarete Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gürkan Akdağ ile öğrencileri sınava hazırlayan öğretim elemanları Öğr. Gör. Cevat Ercik ve Öğr. Gör. Adem Yetim eşlik etti.

Turizm Fakültesi’ni mümkün olduğunca desteklediğini belirten Rektör Prof. Dr. Çamsarı, öğrencilerin başarılarından duyduğu mutluluğu ifade etti ve öğrencilere birer teşekkür belgesi takdim etti.

• 2017-11-03 15:28:26