Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalımızın Uzmanlık Eğitimi Akreditasyonu

Fakültemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nın mezuniyet sonrası tıpta uzmanlık eğitimi yönünden akreditasyon başvurusu üzerine değerlendirme için fakültemize gelen Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Yeterlik Kurulu 29.09.2017 tarihinde anabilim dalı ziyaretini gerçekleştirmiştir. Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Yeterlik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Zuhal AYKAÇ ve kurul üyeleri Prof. Dr. Neslihan ALKIŞ, Prof. Dr. Ömer KURTİPEK ve Prof. Dr. Ferda KAHVECİ tarafından değerlendirme sonucu Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’mızın mezuniyet sonrası tıpta uzmanlık eğitimi yönünden akreditasyon başvurusunun olumlu sonuçlandığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şebnem ATICI ve anabilim dalı öğretim üyelerine gün sonunda çok olumlu geri bildirimlerle bildirilmiştir.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyelerini kutlar, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

• 2017-10-04 11:14:07