Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Mezuniyetlerini Kutladı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, Çiftlikköy Kampüsü’ndeki Amfi Tiyatro’da düzenlenen törenle meslek hayatlarına uğurladı. 15 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya, BESYO Müdürü Doç. Dr. Yunus Yıldırım, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Erol Yaşar, yüksekokul akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan BESYO Müdürü Doç. Dr. Yunus Yıldırım “Yüksekokulumuz, nitelikli spor bilimcileri yetiştirmeyi, Türk sporunun gelişimine katkıda bulunmayı ve bunları toplum faydasına sunmayı görev edinmiştir. Siz kıymetli meslektaşlarımızı mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Ömür boyu başarıların sizlerle olmasını diliyorum” dedi.

Mezun öğrenciler adına konuşma yapan yüksekokul birincisi Gamze Aydın da mezun olmanın hem heyecan hem sevinç hem de hüzün yaşattığını ifade ettiği konuşmasını şu sözlerle sürdürdü. “Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları olarak; ülke ve dünya olaylarına karşı duyarlı, kendi yaşamını ve çevresini güzelleştiren bireyler olacağız. Bugünlere gelmemizde emeği olan herkese teşekkür ederim.”

Okt. Necat Toprak’ın antrenörlüğünü yaptığı üniversitemiz Step-Aerobik Takımı’nın dans gösterisi ile yüksekokul öğrencileri tarafından hazırlanan hint dansı, lirik dans ve halk oyunları performansına yer verilen tören, dereceye giren mezunlara ödül verilmesiyle devam etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya tarafından yüksekokul birincisi Gamze Aydın’a, BESYO Müdürü Doç. Dr. Yunus Yıldırım tarafından yüksekokul ikincisi Oğuzhan Ardıç’a ve Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Ziyagil tarafından yüksekokul üçüncüsü Aynur Saçıcı’ya belge ve ödülleri takdim edildi.

Düzenlenen tören, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunlarının temsili diplomalarını almaları ve keplerini havaya atmalarıyla son buldu.

• 2017-06-16 17:09:08