Rektör Prof. Dr. Çamsarı'dan Anlamlı Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki çocuk hastaları ziyaret etti. 9 Haziran Cuma günü gerçekleşen ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özgür Türkmenoğlu, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Seyran Bozkurt Babuş, Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Güven Güleç de eşlik etti.

Çocukların karnelerini aldığı bu günde, onlara moral ziyareti gerçekleştiren ve çocuk hastaların durumları hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Çamsarı, “Tüm hastalarda olduğu gibi çocuk hastaların moral ve motivasyonu çok önemli. Bugün çocuklarımıza karne hediyesi olması adına hastanemizdeki çocuk servislerinde tedavi gören hastalara moral vermek istedim” şeklinde konuştu. Rektör Prof. Dr. Çamsarı sözlerini şöyle sürdürdü: “Akademik anlamda donanımlı, branşında yetkin ve tecrübeli öğretim elemanlarından oluşan hastanemizde; özellikle tanı, tedavi sürecinde uzun ve multidisipliner hastalıklarla ilgili gelişmiş durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Göreve geldiğimiz dönemden şimdiye kadar hastanemizde birçok çalışma yaptık. Yatak kapasitesini artırdığımız hastanemizde ayda ortalama 65 bin hastaya ayakta tedavi uyguluyoruz. Ben idari işlerimden fırsat buldukça hekim olarak hastanemize geliyorum, hastalarımla ilgilenmeye çalışıyorum.”

Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Seyran Bozkurt Babuş da çocuk hastaların moralini yüksek tutmayı önemsediklerini vurgulayarak “Hastanemizde, haftada en az bir kere animatörler çağırarak, çocuk hastalar için çeşitli eğlence etkinlikleri düzenliyoruz” dedi.

• 2017-06-09 21:18:58